-->

Het laatste nieuws

31/05/2015 - HappySingles.nl stopt:(

Helaas, we gaan stoppen met HappySingles.nl. Door gebrek aan tijd kunnen we de dating website niet meer up-to-date houden. We hebben de afelopen jaren veel plezier gehad met de website en we hopen jullie ook!

08/06/2012 - Update

We hebben de site eens even flink aangepakt. Alle functies werken weer en we hebben het forum offline gezet omdat er teveel spammers in zaten. We krijgen ook veel vragen hoe je nu precies een aangemaakt profile kunt verwijderen, dit doe je als volgt:

Log in, ga naar instellingen, klik op "privacy", vervolgens op "wie kan mijn profiel zien" en klik daarna op "account verwijderen". Mocht het echt niet lukken kun je ons altijd nog mailen en dan doen we het handmatig voor je.

Happy dating!

15/12/2009 - Spam

Hey happy singles, de site blijft nog steeds groeien dit is natuurlijk geweldig! Het nadeel van veel leden is dat de site steeds vaker het doelwit wordt van spammers! Dit zijn vaak “dames” die je met een mooi verhaaltje proberen te verleiden om lid te worden van een dure sms service of zoiets dergelijks. HIER TRAP JE NATUURLIJK NIET IN maar wat je wel doet…je meelt gelijk de gegevens van de potentiële spammer door naar ons zodat wij dit kunnen checken en de spammer daarna gelijk kunnen bannen! Zo houden we de site zo spamvrij mogelijk!

happy dating

01/12/2009 - Server was kapot:(

Vanmiddag is onze server gecrashed:( Door deze grap zijn we een paar dagen data kwijt. We gaan een nieuw backup systeem gebruiken en beloven jullie dat dit niet meer zal gebeuren! (hey, voor ons is dit ook nieuw:) Bestaande leden zullen misschien wat e-mails, foto's of forum posts kwijt zijn en mensen die zich de afgelopen dagen pas hebben aangemeld....alles! Dus even opnieuw aanmelden. Nogmaals sorry! Groetjes Karin

01/11/2009 - Nieuw: Forum

Op veler verzoek hebben we een forum toegevoegd aan happysingles.nl!

Het forum is nog helemaal leeg dus doe je best en zet hem vol!:) Als jullie schrijffoutjes of bugs tegenkomen, laat het ons weten en houd het netjes want we lezen mee!

We hebben het forum vorig weekend (23-10) geïnstalleerd en de mensen die na dat weekend lid geworden zijn kunnen zonder iets te doen gebruik maken van het forum.

Leden die voor deze datum al lid waren moeten een eenmalige handeling verrichten zodat jullie gegevens (wachtwoord en gebruikersnaam) overgezet kunnen worden naar de database en zo dat jullie in het vervolg automatisch ingelogd worden op dit forum.

Vul op die pagina in het veld "wachtwoord" en "bevestig wachtwoord" jouw bestaande wachtwoord in, klik daarna op opslaan. Als je dit gedaan hebt word je voortaan automatisch ingelogd op het forum, happy dating!

11/09/2009 - Wie weet er leuke flirts??

We hebben een paar nieuwe flirts toegevoegd maar we zoeken er nog meer, weet jij nog een leuke? Zet hem dan hieronder! 1 flirt bestaat uit 2 delen zoals je hieronder kunt zien, het onderwerp, zoals: “hey sexy” en een klein tekstje zoals ”Ziet er goed uit”. Tot nu toe hebben we deze:

Hey sexy! - Ziet er goed uit

Cutie! - Je bent echt een cutie

Hey knapperd! - Je bent echt leuk

Wauw! - Jij mag er best wezen

Kusje voor jou - smaaaaakkk

Laat ze maar horen...

04/08/2009 - De site is klaar voor gebruik

Eindelijk is het dan zover, de nieuwe dating site HappySingles.nl is klaar voor gebruik. Alles werkt optimaal en de fouten zijn eruit. Mocht je toch nog wat rare dingen tegenkomen of heb je misschien leuke suggesties die de site kunnen verbeteren? Mail ons dan ff.

Wat is HappySingles.nl precies?

Wij zijn een nieuwe datingsite maar weken niet zoals de bestaande dating sites, deze hebben meestal een ouderwetse aanpak en staan ze vol met benauwde singles die proberen hun soulmate te vinden. Bij HappySingles.nl hebben we een andere kijk op daten dan de meeste bestaande dating sites. Daten moet leuk zijn en (zeker in het begin)niet al te serieus. Door onze leuke en luchthartige aanpak ontmoet jij singles die willen daten en tegelijkertijd single willen zijn. Deze dating site is in de vorm van een sociaal netwerk, een soort combi van relatieplanet en Hyves zeg maar. Of je nou nieuwe mensen wilt ontmoeten, nieuwe vrienden wilt maken of gewoon lekker met singles wilt daten, alles kan hier!

Wat kun je er doen?

We hebben de laatste weken veel functies toegevoegd. Zo kun je een vriendenlijst bijhouden, blogs schrijven, foto’s en video’s toevoegen, zoveel persoonlijke informatie weergeven als jij wilt, reageren op andere profielen, mailen, chatten, noem het maar op, wij hebben het en de komende maanden wordt de site nog veel uitgebreider, daarover later meer.

Dan valt er nog 1 ding te zeggen: Happy Dating

04/08/2009 - Het idee achter HappySingles.nl

Natuurlijk zijn er genoeg dating sites in Nederland maar meestal hebben deze sites een ouderwetse aanpak en staan ze vol met benauwde singles die proberen hun soulmate te vinden. Bij HappySingles.nl hebben we een andere kijk op daten dan de meeste bestaande dating sites. Daten moet leuk zijn en (zeker in het begin)niet al te serieus. Door onze leuke en luchthartige aanpak ontmoet jij singles die willen daten en tegelijkertijd single willen zijn. Het is simpel, maak geen beloftes zoals trouwen en kinderen om alleen maar een date te krijgen. Start vandaag met het aanmaken van een profiel want het is tijd om te krijgen en te vinden waarnaar jij echt opzoek bent.

Stop met het verspillen van je tijd door rond te hangen op ouderwetse dating sites. Meldt jezelf aan voor HappySingles en ontmoet singles die hetzelfde zijn als jij, die daten willen mixen met de relaxedheid van het single blijven.

23/07/2009 - HappySingles.nl in de testfase

Na maanden van hard werken is vandaag de nieuwe dating-site HappySingles.nl online gegaan. De meeste functies werken en we zijn nu druk bezig met alles te testen. Mocht je toevallig op de een of andere manier op deze site beland zijn en zie je nog dingen die niet werken, spelfoutjes etc of heb je suggesties voor de website? Mail het ons even.

We verwachten de site begin augustus helemaal of te hebben en dan live te gaan!

Happy dating