-->

Laatste aanpassing: 06-10-2009

Hier een stukje over wat je wel en niet mag op HappySingles.nl

WAT IS HAPPYSINGLES.NL?

HappySingles is een sociale dating site. Bezoekers kunnen lid worden van de website en zo socializen met andere leden van onze website. Je kunt er chatten, bloggen, foto’s en video’s plaatsen, privé berichten plaatsen en nog veel meer. Het maakt ons niet echt uit wat je allemaal op de site doet en hoe je hem gebruikt, zolang het maar legaal is, je niemand kwaad doet, het geen spam is en je geen faker bent.

WAT KOST HAPPYSINGLS.NL?

De site en de diensten die op deze site worden aangeboden zijn geheel gratis. We zullen je nooit vragen om ergens voor te betalen. Dit omdat HappySingles van mening is dat daten altijd gratis zou moeten zijn. Als je iemand in een café tegenkomt hoef je toch ook niet te betalen om een praatje te maken? Mocht er toch aan je gevraagd worden om ergens voor te betalen dan komt dat niet van ons dus negeer dit gewoon.

GEBRUIKERS VOORWAARDEN

Iedereen is vrij om HappySingles te gebruiken zolang je ons maar nergens verantwoordelijk voor houdt. Dat betekend dus dat het gebruik van deze site op eigen risico is. Met het gebruiken van onze site verklaar je ook dat je niks illegaals doet, dat je niemand kwaad zult doen dat je niet spamt en dat je geen faker bent! Je gaat er ook mee akkoord dat jij zelf verantwoordelijk bent voor de content die je op onze site plaatst. Wij(HappySingles.nl) zijn hier niet verantwoordelijk voor en we hebben het recht om elk bericht of andere content die je plaatst te verwijderen. Ook behouden we het recht om je profiel geheel te verwijderen en je te bannen van de site als we merken dat je de regels overtreed. Je mag HappySingles pas gebruiken als je 16 jaar of ouder bent.

PRIVACY

Als je een account hebt aangemaakt slaan we een aantal gegevens op zoals je wachtwoord en je gebruikersnaam plus wat persoonlijke gegeven zoals geslacht en leeftijd. Wij zullen deze informatie nooit delen met andere tenzij er een gerechtelijk bevel is. Verder zullen we je ook nooit om meer informatie vragen dan dat je zelf ingevuld hebt in je profiel. Krijg je toch een mailtje met de vraag om meer persoonlijke informatie van iemand die zich voordoet als iemand van HappySingles dan kun je dit het beste maar gewoon negeren. Het is geen goed idee om al teveel persoonlijke informatie te geven in de openbare gebieden zoals een gastenboek of reactieveld van een foto of blog. Hou telefoonnummers, e-mail adressen, je rekeningnummer, de naam van je moeder en je huisdier gewoon voor jezelf. En het is ook geen goed idee om je adres gegevens in een openbare post of gastenboek te zetten tenzij je het niet erg vindt als er ineens een of andere weirdo die in de kelder van zijn moeder woont op je deur staat te kloppen. Plaatsnamen opgeven is wel oké.

EIGENDOMSRECHTEN

De site en alle content op de site is eigendom van HappySingles. Je gaat ermee akkoord dat je niets van deze Site zult kopiëren, wijzigen, vertalen, publiceren, uitzenden, overbrengen, distribueren, uitvoeren, vertonen of verkopen.

HOE VERDIENEN WIJ GELD?

Wij verdienen helemaal niets, als we straks genoeg leden hebben hopen we wat adverteerders aan te trekken en we zitten natuurlijk altijd op mensen te wachten die ons uit willen kopen voor enkele miljoenen, dus als je nog ergens wat geld over hebt;)

WIE ZIJN WIJ?

We zijn niemand. We bestaan niet in de echte wereld. Er is geen "Wij". "Wij" bestaat alleen in de cyberspace.

WAAROM DEZE WEBSITE, ZIJN ER NIET AL GENOEG DATING SITES?

We hebben deze website gemaakt omdat we het kunnen, en omdat we denken dat het leuk en nuttig is voor andere mensen, websites maken is tenslotte onze hobby. We weten niet hoeveel andere dating sites er zijn en dat kan ons verder ook niet zoveel schelen.